Sunlight (Knyttet)

900204 - 040211
e. Such Marano´s Dandy Boy
u. Siljans Daisy

Knyttet har inget kennelnamn, för när hon föddes, ägde jag ännu inte hennes mamma. Hon tillbringar mycket tid "framför spegeln" och tycker själv, att hon är mycket söt. Det utgår hon från, att alla andra också tycker, så hon visar gärna upp sig och förväntar sig beröm! Hon älskar att visa sig på utställning! Hennes matte insåg det rätt sent, så hon har bara fått glädjen att visa sig som veteran, och bara på Papillonringens sommarutställningar. Oavsett om domaren placerar henne först eller i mitten eller sist, är hon lika nöjd!

Hon springer fortfarande på våra skogspromenader, men inte lika mycket, som de andra. Vissa dagar vill hon hellre vara hemma och vila. Regnväder tycker hon inte om, då smutsar hon ner sin "klänning".

Det är viktigt för henne att bli kallad vid namn, kollektiva rop, som "hundarna, skall vi gå ut!" accepteras inte. Nej, Knyttet, vill du följa med, måste det vara. Träning är roligt, om hon får göra de moment hon uppskattar, och det får hon!

Några valpar har det inte blivit, en stor hund skadade henne, så att bäckenet bröts på två ställen. Då var hon bara 15 månader. En sån skada omöjliggör en normal förlossning, så för säkerhets skull blev hon steriliserad. Men hon deltar med liv och lust i uppfostran av flockens valpar!